Geboortekaartje op maat laten maken: hoe werkt dat?

Gefeliciteerd, jullie verwachten een kindje! Je bent aan het kijken voor een geboortekaartje maar je wilt niet zomaar iets bestellen - je wil iets bijzonders. Dan ben je hier op het goede adres! 

Kaartje op maat: het proces

Jullie vullen mijn contactformulier in en ik zorg voor en vrijblijvende offerte op maat in je mailbox. Elk project is weer net een beetje anders. Je ziet transparant wat wat precies kost - want dat is wel zo fijn!

Schetsen

Voor je het weet heb je schetsen in je inbox. Het begin is nu klaar: Je kunt feedback geven en samen bepalen we de richting.

Kleur en details

Nadat we goed hebben besproken wat jullie willen met de schetsen, maak ik de kaart verder af. Kleur, detail en letters: het komt nu allemaal samen. Jullie denken alvast na over de tekst. Vind je dat lastig? Geen zorgen - ik help jullie!

De puntjes op de i

Ik stuur jullie een mooie digitale sfeerimpressie van jullie kaart. Zo kunnen jullie de illustraties, tekst en details nog eens goed beoordelen. Een kleine aanpassing is dan zo gepiept! 

Drukwerk

Kies voor de doe het zelf aanpak en overleg zelf met de drukker (met mijn hulp!) of laat alles door mij regelen. Nadat het ontwerp klaar is kun je een proefdruk bestellen.

Hoera!

Jullie kindje is er! Laat mij weten op welke dag jullie wolk van een baby is geboren, hoe lang en zwaar het kindje is en wat de naam/namen zijn. Ik pas alles aan en zorg dat het ontwerp of de kaarten jullie kant op komen.

Optioneel: Extraatjes

Ik ontwerp voor een kleine meerprijs allerlei leuke extraatjes voor jullie in de stijl van het kaartje. Een bord voor aan jullie huis? Enveloppen met opdruk? Bijpassende adres etiketjes? Eigen postzegels? Geen probleem! Dit bespreken we allemaal in de offertefase.

Baby_Puck_En_Thom (2).jpg
Binnen (1).jpg
PHOTO-2022-03-14-09-14-16.jpg
stas.jpg

Een greep uit de kaartjes die jullie voorgingen:

Zin om samen aan de slag te gaan? Ik ook! Mail me op hey@annalena.nl of neem contact op.