top of page

Kleurplaat laten maken

Een kleurplaat op maat is een mooie manier om je bedrijf, event of winkel in de spotlight te zetten! Ik help je graag van idee tot eindresultaat. Kijk snel tussen de kleurplaten die ik al eerder heb gemaakt voor mijn klanten voor inspiratie en neem contact met me op via hey@annalena.nl of het contactformulier onderaan de pagina! 

Zo ga ik te werk:

  1. Op basis van je opdracht maak ik een offerte. Ik kan met je meedenken over wat goed past bij je plannen door mijn expertise als illustrator en ontwerper!

  2. Na accepteren van de offerte begint de schetsfase. Je krijgt een schets om te beoordelen of dit is wat je zoekt.

  3. Daarna werk ik het geheel uit en heb je nog een extra feedbackronde inbegrepen: de puntjes op de i!

  4. Als alles in orde is lever ik de bestanden op zoals besproken en help ik je met mijn netwerk van drukkers en andere creatieven, om het geheel een succes te maken!

Unieke kleurplaten op maat vanaf €450 incl BTW.

Sinterklaas in het Concertgebouw

O kom er eens kijken! Het is Sinterklaas en zijn pieten op het dak van het Concertgebouw in Amsterdam! Ik maakte deze feestelijke op maat gemaakte kleurplaat voor de decemberdagen in het Concertgebouw.

Klik om te vergroten:

Concertgebouw_Sint (1).png

Goudse IJsbaan Kleurplaat

Een jaarlijks terugkerend evenement is de ijsbaan rondom het stadhuis in Gouda! Compleet met koek en zopie. Voor eventbureau Grand Canyon in Gouda maakte ik deze kleurplaat op maat.

Klik om te vergroten:

goudseijsbaan (1).jpg

Kleurplaat op maat voor CDA de Bilt

Een mooi tafereel met de bekendste gebouwen in de Bilt? Sport, ontmoeting en community in een kleurplaat om te laten zien waar de partij voor staat? Geen probleem. Wat een fijn project!

Klik om te vergroten:

kleurplaatcda (1).png

Davids Gelato Kleurplaat

Een begrip in Gouda: de IJssalons van David's Gelato. Voor hen maakte ik deze feestelijke kleurplaat voor de opening van hun nieuwste pand. Heb je al zin in een ijsje?

Klik om te vergroten:

Davidsgelato (1).png

Boeklancering Omi en het Appeltulbandje

Voor een boeklancering is een kleurplaat een perfect weggevertje voor je klanten! Bijvoorbeeld deze kleurplaat die ik maakte voor de lancering van kinderboek Omi en het Appeltulbandje. 

Klik om te vergroten:

Kleurplaat_Omi (1).png

Vraag een offerte aan voor een eigen kleurplaat op maat.

Bedankt voor je bericht!

bottom of page