top of page
AnnaLena_sfeer-14.jpg

Kunstzinnige geboortekaartjes voor de mooiste momenten

Sommige dingen in het leven moet je groots vieren. De geboorte van je kindje bijvoorbeeld! Met jouw mooie moment en mijn creatieve illustraties geven we vorm aan een van de meest bijzondere gebeurtenissen in jullie leven.

IMG_4757.jpg

Hoe werkt het nu precies?

Zo krijg jij een echt uniek geboortekaartje
Capture (1).png

1. Ideeën verzamelen

Stuur me een berichtje via het formulier hieronder en laat me weten wat je voor je ziet. Hoe specifieker hoe beter! Het is ook fijn om te weten wanneer je uitgerekend bent. Ik stuur je een offerte die past bij jouw idee. Kijk ook eens in mijn portfolio voor inspiratie.

Untitled_Artwork (4) (1).jpg

2. Schetsen en feedback

Als we alle ideeën hebben verzameld en het plan is akkoord dan maak ik schetsen. Als je deze mooi vindt, ga ik verder met een kleuropzet die je goed kan keuren. Zo weet je zeker dat het naar je zin wordt.

IMG_4758.jpg

3. Een uniek eindresultaat 

Als we klaar zijn kan ik je helpen met het bestellen bij de drukker, of ik kan het je zelfs helemaal uit handen nemen. Ta dah! Je kaart is nu echt klaar. En misschien zelfs nog een eigen postzegel, enveloppen of iets anders leuks. Net wat je wil!

Blije mensen

"Anna Lena maakte het geboortekaartje van onze zoon. We wilden echt iets unieks dat onze persoonlijkheden zou laten zien, en wauw, dat is echt goed gelukt! Wat ook fijn was, was dat ik na de bevalling niet hoefde te denken aan het bestellen - echt een aanrader."

- Natasha, mama van Gijs

Zo ziet een geboortekaartje op maat er bijvoorbeeld uit

Of kies uit deze basiskaarten

Je kunt ook kiezen uit deze basis geboortekaartjes als je minder budget of tijd hebt.

Je kunt ook kiezen uit deze basis geboortekaartjes als je minder budget of tijd hebt.

Meer designs coming soon

Capture (1).png

En hoe zit het met...

Vraag: Wat is er inbegrepen bij het laten maken van een kaartje op maat? Als je door mij een kaart laat maken dan krijg je het volgende sowieso: - Een persoonlijke en uitgebreide intake waarin we bespreken wat je graag wil of brainstormen als je wat hulp kan gebruiken - Een kaartje op een formaat dat past in gangbare enveloppen als je dat graag wil. We kunnen ook iets aparts verzinnen tegen een meerprijs: bijvoorbeeld met een toffe vouw, stansvorm of een afwijkend formaat. - Een concept in de vorm van een duidelijke schets die je kan goedkeuren, en daarna een kleurvoorstel - Hulp bij het bestellen bij de drukker, of volledig uitbesteden is ook mogelijk! - Meedenken over leuke extra's zoals stickertjes, bijpassende postzegels, enveloppen, of het maken van een leuk bijpassend item voor op de kinderkamer.

Vraag: Hoe lang van tevoren moet ik het bestellen? Afhankelijk van je wensen zou ik minimaal drie maanden voor de uitgerekende datum je aanvraag plaatsen. Zo heb ik ruimte om het werk in te plannen en je goed te helpen. De precieze planning hangt af van wat je graag wil, dus hoe eerder hoe beter!

Vraag: Hoe lang duurt het voordat het af is? Hou rekening met minimaal een maand van begin tot eind - vooral het tussendoor overleggen kost altijd eventjes tijd!

Vraag: Ik had een ander budget in gedachten... Dat kan natuurlijk. Maatwerk kaartjes kosten tijd en zijn daarom ook kostbaarder, maar dat betekent niet dat ik niet graag meedenk met je. Stuur me gewoon een berichtje en dan verzinnen we een soort kaart die wel past bij wat je kan betalen of treffen we een betalingsregeling.

Vraag: Wat zijn de kosten voor een kaartje? Een kaart op maat begint bij 400 euro exclusief drukkosten en extraatjes. Een basis kaartje begint bij 80 euro exclusief drukkosten en extraatjes. Stuur me een berichtje om een precieze offerte te ontvangen!

Ik wil wel zo'n mooi geboortekaartje!

De kosten voor een kaart op maat gaan vanaf €400 (excl drukkosten).

De kosten voor een basiskaartje gaan vanaf €80 (excl drukkosten).

Nadat ik je aanvraag heb ontvangen stuur ik je een vragenlijstje zodat ik je kan helpen de drukkosten te bepalen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Ik kan het ook helemaal uit handen nemen, dat scheelt jou weer tijd en denkwerk - kun je je concentreren op wat echt telt!

Kies een optie

Thanks!

bottom of page